23948sdkhjf

Afskedigelser hos Sauer-Danfoss

Som følge af den tiltagende globale økonomiske krise, har Sauer-Danfoss i Danmark i løbet af de seneste måneder oplevet en markant nedgang i ordrebeholdningen, hvilket nødvendiggør en tilpasning af medarbejderstaben.
Medarbejderne hos Sauer-Danfoss blev tirsdag informeret om, at virksomheden inden udgangen af januar påtænker at afskedige ca. 400 ansatte. Afskedigelserne kommer til at berøre ca. 325 produktionsmedarbejdere i Nordborg, samt ca. 75 funktionærer i Nordborg og Kolding.

- Det er en trist situation, vi befinder os i lige nu. Ordrebøgerne taler dog deres eget tydelige sprog, og vi forventer, at den økonomiske krise, der nu er slået igennem på alle vore markeder, er af længerevarende karakter. Derfor er vi nødt til at handle nu, siger Henrik Krabsen, administrerende direktør for Sauer-Danfoss i Danmark.

- Jeg vil dog gerne pointere, at vi i stort omfang fortsætter de planlagte forretningsaktiviteter, der skal til for at styrke vores fundament yderligere og sikre fremtidig vækst og rentabilitet.

Kilde: Sauer-Danfoss - http://www.sauer-danfoss.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078