23948sdkhjf

A.P. Møller-Mærsk overvejer lukning af Lindø

Ledelsen hos A.P. Møller-Mærsk vil træffe en endelig beslutning om Lindøværftets fremtid i løbet af de kommende måneder.
For øjeblikket tænkes der, så det knager både hos ledelsen på Lindøværftet og hos topledelsen i moderselskabet A.P. Møller-Mærsk. På værftet forsøger man at lægge sidste hånd på en ny strategi, der skal sikre værftets overlevelse, og hos moderselskabet forsøger man at finde ud af, om det overhovedet er realistisk at holde liv i værftet. Det skriver Børsen med henvisning til en række anonyme kilder.

Ifølge avisens oplysninger vil der i morgen blive afholdt bestyrelsesmøde på Lindø, hvor man dels skal diskutere, om værftet skal overleve, og dels skal man vedtage den nye strategi, der skal øge værftets fokus på store stålkonstruktioner og leverancer til offshore-industrien i stedet for bygning af store skibe.

Den endelige beslutning om værftets fremtid tages dog først af A.P. Møller-Mærsks topledelse i løbet af de kommende måneder. Under alle omstændigheder er der fuld beskæftigelse på værftet frem til 2010, og hidtil har ledelsen haft årsskiftet 2008/2009 som deadline for nye ordrer. Disse er dog ikke kommet, og med den verserende finanskrise ser det sort ud med hensyn til ordrer i den kommende tid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11