23948sdkhjf

Erfarent maskinværksted i nye omgivelser

Lillebælt Maskinværksted er flyttet til nye lokaler og har samtidig overtaget en produktion af krumtapaksler.
Selv om det ikke var helt planlagt, at Lillebælt Maskinværksted sidste efterår skulle flytte, er direktør Rene Olsen i dag godt tilfreds med virksomhedens nye domicil på Lollandsvej i Middelfart. Her har han nemlig haft mulighed for at indrette virksomheden på ny.

- De lokaler, vi oprindeligt var i på Gammel Banegaardsvej, skulle bruges til noget nyt, og det betød, at vi var nødt til at finde nye lokaler. Her har vi ganske vist lidt mindre plads, end vi havde i de gamle, men det er ikke noget, der kommer til at betyde noget i vores hverdag, siger Rene Olsen til Metal Supply.

Efterhånden har alt fundet sin vante plads i de nye lokaler, men alligevel er alt ikke, som det plejer. Stort set samtidig med indflytningen gjorde et nyt produktområde nemlig sit indtog hos Lillebælt Maskinværksted.

- Vi overtog i november en produktion af krumtapaksler fra en anden virksomhed. Det har gjort, at vores bearbejdningsområde er øget betragteligt. Sammen med produktionen overtog vi nemlig tre maskiner, som gør, at vi nu i drejning er gået fra et arbejdsområde på ø200 til ø600, og i fræsning fra 750x500x500 til 1250x850x1150 på cnc-bearbejdning, forklarer Rene Olsen.

Han fortæller dog, at fræsemaskinen endnu ikke er sat i drift, men den er dog ved at blive gjort køreklar. Inden for drejning og slibning er man derimod i fuldt sving og har kun lidt ledig kapacitet. Derudover fortæller Rene Olsen, at man har udviklet en del på CAD/CAM-området, så man i dag kan tage mere avancerede opgaver. I februar forventes det, at der vil blive opsat en Zeiss målemaskine med et måleområde på 500x500x550. Denne maskine skal bruges til at kunne dokumentere kvaliteten overfor kunderne i form af målerapporter.

Rene Olsen overtog sammen med tre kolleger i 2001 Lillebælt Maskinværksted, der dengang var en underafdeling hos NKT, og siden har man været inde i en rivende udvikling.

- Vi producerer stadig værktøjer til søm- og skrueindustrien, men ellers er en stadigt stigende del af virksomhedens opgaver underleverancer til andre virksomheder, siger Rene Olsen, og understreger samtidig at det ikke har betydet de store ændringer i virksomhedens dagligdag, at han blev eneejer.

- Det er selvfølgelig blevet nemmere for alle, når det er én mand, der skal tage de endelige beslutninger. Kommunikationsmæssigt er der sket noget, men arbejdsmæssigt er der ikke sket de store ændringer, slutter han.

Til gengæld betyder de seneste investeringer, at der vil komme flere ændringer i opgavesammensætningen på LMV, da man nu kan bearbejde større emner end tidligere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079