23948sdkhjf

”Future Soldier" - spændende seminar om materialeforskning og -udvikling i USA

I Samarbejde med Danish-American Business Forum arrangerer CenSec et spændende seminar med Dr. Behnam Pourdeyhimi, som er en af USA´s helt store kapaciteter indenfor forskning og udvikling af fibermaterialer, såvel vævede, som ikke vævede (kompositter).
Dr. Behnam Pourdeyhimi er samtidig formand for NATICK, som er den organisation i USA, der beskæftiger sig med udvikling af fremtidens udstyr til de amerikanske soldater. Han er forsker og professor ved North Carolina State University (NCSU) og pro-rektor for institut for industriel forskning.

Med dette seminar får man en enestående mulighed for at få indblik i den forskning og udvikling, der pågår i USA indenfor materialeområdet specielt med henblik på at frembringe nye stoffer og kompositter også til militære formål.

Der er også en enestående mulighed for at knytte kontakt til nogle af de vigtigste udviklingsområder i USA inden for området materialeudvikling, fibre og kompositter. Samtidig er seminaret en optakt til en eventuel efterfølgende studierejse til USA.

Seminaret vil blive afviklet dels som forelæsning, dels som debat og workshop.

Tid: 5. februar 2009 kl. 14.00–ca. 18.00
Sted: Thygesen Fabrics A/S, Industrivej 25, Ikast
Tilmelding: Senest 30. januar på mail: eller telefon 9629 6367
Pris: Gratis for CenSec-medlemmer, ikke-medlemmer kr. 750,00/deltager

Kilde: CenSec - http://www.censec.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078