23948sdkhjf

Skoleelever omfavner robotter på innovationsdag

Fire gange så mange elever som forventet har tilmeldt sig Syddanske Forskerparkers innovationsdag, Future Innovators, som er udvidet med to ekstra dage.

Det kommer til at boble af innovation, når 800 elever fra folkeskolens 8. og 9. klasser stempler ind i Videnbyen i Syddanske Universitet til tre dages innovationsrejse fyldt med vilde ideer, højt tempo og udfordringer med fokus rettet mod robotter, it og teknologi.

- Her i Odense mener vi det, når vi siger, at børnene og de unge er en del af vækstdagsordenen. Om få år er det dem, der skal tage ansvar for vores by og finde i morgens løsninger på i dags udfordringer. Det lover godt for fremtiden, når op mod 800 elever siger ja tak til at komme her i Videnbyen for at bruge en dag på at arbejde med innovation, robotter og entreprenørskab, siger børne- og ungerådmand i Odense Kommune, Susanne Crawley Larsen.

Future Innovators løber af stablen den 16.-18. januar og byder på både workshops og udstillinger, hvor eleverne kan komme helt tæt på virksomhederne.

Future Innovators er et nyt tiltag udviklet af Syddanske Forskerparker, der i forvejen driver fire innovationsmiljøer med over 120 vækstvirksomheder indenfor robot- og velfærdsteknologi, grøn energi, designtænkning med videre. 

Syddanske Forskerparker driver også iværksættertilbuddet Takeoff med afdelinger i Sønderborg, Kolding og Odense.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.394