23948sdkhjf

Uniscrap trodser finanskrisen og ekspanderer i Sverige

Uniscrap udvider sine aktiviteter på det svenske marked med et nyt opkøb af skrotplads i Skillingaryd syd for Jönköping for derigennem at styrke egen markedsposition i Norden.
- Vi har længe været at finde på det svenske marked med fysisk placering i Varberg, så opkøbet er en del af Uniscraps strategi om at udvide vores aktiviteter i de nordiske lande, og netop placeringen af vores nye plads i Skillingaryd er optimal med henblik på udskibning fra vores plads på havnen i Varberg til blandt andet vores shredder i Grenå, udtaler virksomhedens administrerende direktør Peter Stendorf.

Med virkning fra d. 14. januar 2009 overtager Uniscrap pladsen i Skillingaryd. Sælgeren, Metalporten Återvinning AB, vælger med salget af pladsen at fokusere kræfterne på sin anden plads i Kristianstad i Sydsverige.

Lars-Kenneth Johansson landechef i Sverige udtaler:

- Placeringen af pladsen i Skillingaryd, i umiddelbar nærhed af E4 motorvejen mellem Malmø og Stockholm, sætter os i stand til at modtage skrot fra hele Mellem- og Sydsverige. Men på kort sigt vil vi fra vores to pladser i Varberg og Skillingaryd fokusere på at servicere industrien, kommuner og andre skrothandlere i lokalområdet, dvs. et område der går fra Göteborg i nord, via Jönköping, og Växjö i øst, til Halmstad i syd.

- Igennem vores datterselskab Alco-Metal A/S får vi nu også et ideelt udgangspunkt for salg af nye metalprodukter på det svenske marked, da Skillingaryd ligger midt i Gnosjö-regionen, hvor den største koncentration af metalbearbejdende virksomheder i Sverige findes, udtaler Lars-Kenneth Johansson videre.

- Denne ekspansion ligger fint i tråd med den strategi, vi lagde for Uniscrap, ved overtagelsen for to år siden, og på trods af finanskrisen fortsætter vi med de ekspansionsplaner, som er lagt for selskabet, udtaler bestyrelsesformand i Uniscrap A/S Mogens Stendorf.

Kilde: Alco-Metal - http://www.alco-metal.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079