23948sdkhjf

Bestyrelsesformand: Grundfos kommer styrket ud af krise

Den midtjyske pumpekoncern vil bruge finanskrisen offensivt og skabe mere opmærksom på virksomhedens miljøvenlige produkter.
Finanskrisen behøver ikke nødvendigvis at blive en ulempe for Grundfos. Sådan ser bestyrelsesformand Niels Due Jensen i hvert fald på tingene. Både han og koncernen har været igennem krisetider før, og han ser det som en mulighed for at styrke virksomhedens produkter og konkurrenceevne – sådan har det i hvert fald altid været i et historisk perspektiv. Det skriver EPN.

- Vi er ikke uafhængig af konjunkturerne, og der har været et par gange, hvor vi sammen med resten af erhvervslivet har været nede på en eller anden måde. Men vi er altid kommet styrket ud af det, for vi lærer noget undervejs. Og har man oven i købet penge til at investere i nedgangstider, så er man virkelig parat, når det begynder at gå godt igen. Jeg er sikker på, at vi også kommer styrket ud af den krise, som vi nu står over for, siger Niels Due Jensen til EPN.

Han hæfter sig blandt andet ved, at satsningen på cleantech er indlysende under finanskrisen, og på det punkt er Grundfos langt fremme med miljøvenlige og energibesparende produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.786