23948sdkhjf

Direktør køber partner ud af ABC Industrigummi

Ole Hansen er nu eneejer af den sjællandske producent af transportører og gummiprodukter.
Tilbage i 1991 grundlagde de to partnere Ole Hansen og Tom Christensen Ortved-virksomheden ABC Industrigummi. Siden dengang har de to fulgtes af og set virksomheden vokse til i dag 16 medarbejdere. Nu er der dog ændret i ejerforholdene.

- Jeg købte Tom ud af virksomheden sidste år. Men det betyder heldigvis ikke, at han har forladt virksomheden. Han er her endnu, og han bliver ved i mindst to år, siger Ole Hansen, og fortsætter:

- Han fyldte 60 år sidste år, og hvis det skulle være aktuelt med en overtagelse, så skulle det være på daværende tidspunkt, så det ikke blev for sent.

Reelt er der dog ikke ændret så meget i virksomheden. Tom Christensen er stadig at finde i sin vante funktion som daglig leder af gummiafdelingen. For Ole Hansens vedkommende betyder eneejerskabet selvfølgelig et større ansvar.

- Det er klart, at der er blevet lavet om på nogle overordnede ting i virksomheden, og at jeg nu er nødt til alene at tage stilling til ting, som jeg ikke skulle før. Men i produktion og salg kører vi videre som altid, forklarer Ole Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.661