23948sdkhjf

To ordrer til Vestas

Vindmølleproducenten skal levere 154 MW til et projekt i Iowa og 89 MW til en projekt i Jordan.

De 154 MW i Iowa består af 77 stk. V110-2.0 MW-vindmøller, og de er en del af en 2.000 MW stor rammeaftale, som Vestas indgik med MidAmerican Energy Company i juni.

Vindmøllerne skal produceres på Vestas’ fabrikker i Colorado, og levering skal efter planen ske i 2017. Udover selve vindmøllerne indeholder kontrakten blandt andet en femårig serviceaftale.

- Vind hjælper energipriserne med at forblive stabile og billigere for kunderne samtidig med, at det giver betragtelige økonomiske fordele for lokalsamfundene og staten Iowa, siger Chris Brown, president for Vestas’ salgs- og servicedivision i USA og Canada.

I Jordan skal Vestas levere 27 stk. V126-3.3 MW-vindmøller til Korean Electric Power Corporation. Vindmøllerne skal installeres i Al Shobak i den vestlige del af landet.

Udover møllerne har Vestas også landet en 20-årig serviceaftale.

- Efter at vi med succes har bygget den 117 MW store Tafila-vindmøllepark sidste år, er vi ekstremt glade for, at KEPCO har tillid til, at vi kan udvikle Jordans næststørste vindmøllepark, siger Marco Graziano, president for Vestas Mediterranean.

vindmøllerne skal efter planen leveres i fjerde kvartal 2017 og vindmølleparken være klar til drift i tredje kvartal 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25