23948sdkhjf

AH Industries solgt

En af Danmarks største underleverandører har fået ny ejer.

Den svenske kapitalfond Ratos har hidtil ejet 70 procent af AH Industries, men dem har man nu solgt til det tyske investeringsselskab Aurelius. Det oplyser Aurelius i en pressemeddelelse.

Aurelius har samtidig købt de resterende 30 procent af aktierne fra de resterende aktionærer og sidder dermed på hele ejerskabet af den danske underleverandør.

Købsprisen er opgivet til 240 mio. kr.

- Med sit teknologiske lederskab i Europa er AH Industries positioneret til at opnå bedre resultater. Virksomheden er også aktiv på bæredygtige markeder og byder på et markant potentiale for profitabel vækst, siger Dirk Markus, bestyrelsesformand for Aurelius.

Ratos overtog sin del af AH Industries i 2007 og har gennem de seneste år gennemført et stort rationaliseringsarbejde for at få koncernen til at give overskud. AH Industries har 370 ansatte i Danmark og Kina og en årlig omsætning på 812 mio. kr. Ved udgangen af september 2016 var EBITA for de seneste 12 måneder dog på beskedne 14 mio. kr.

- Sammen med Aurelius ser vi frem til at starte et nyt kapitel i vores virksomheds historie og fortsat udvikle AH Industries, siger administrerende direktør Knud Andersen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172