23948sdkhjf

Det sker: Er din virksomhed gearet til det tyske marked?

Håndværksrådet gennemfører i marts et eksportfremstød i Nordtyskland.

Underleverandørfremstødet er for producenter indenfor metal- og maskinsektoren, og det gennemføres fra 28.-30. marts 2017 i samarbejde med maskiningeniør Axel Küpper, Ingenieurtechnik, og IHK, Industrie- und Handelskammer Lüneburg-Wolfsburg.

IHK Lüneburg - Wolfsburg, som organiserer 60.000 virksomheder i regionen, vil hjælpe med at finde frem til relevante kundeemner for den danske delegation, som vil omfatte producenter af komponenter og maskindele samt reparations- og servicevirksomheder.

Der er flere brancher i området, der er beslægtede med brancher, som danske underleverandører er stærke indenfor. Det gælder offshore omkring Celle, maritim industri og transportudstyr omkring Hamburg og bilindustri i Wolfsburg.

Eksportrådet har bevilget Håndværksrådet 50 procent tilskud til at gennemføre virksomhedsbesøg og kontaktmøder i Lüneburg, som ligger mellem Hamborg og Wolfsburg - med VW’s hovedkvarter og en deraf følgende stor metal- og maskinindustri i området.

Fremstødet varer to dage med mulighed for forlængelse til opfølgende besøg hos nogle af de kundeemner, man har haft møder med.

Som forberedelse til fremstødet arrangeres individuelle møder i Horsens eller Randers (kommer an på hvor de tilmeldte kommer fra) den 9. januar og i  Odense den 10. januar. Her vil Axel Küpper interviewe dig om din virksomheds profil og vurdere dit eksportpotentiale. I vil desuden se på din virksomheds markedsføringsmateriale og tekniske informationer med henblik på en eventuel tilpasning herunder udarbejdelse af en oversættelsesplan.

Yderligere information findes på Håndværksrådets hjemmeside.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078