23948sdkhjf

Top 50: Her er metal- og maskinindustriens største overskud

Se listerne: Hvem tjente mest, og hvem tabte mest i Industriens Top.

Der skæres, drejes, males og svejses flittigt hos mange af metal- og maskinindustriens virksomheder. Over en bred kam er regnskabsfortællingerne, som Jern & Maskinindustrien har videreformidlet i år, positive. Konklusionen for 2015 – og tendensen 2016 – synes at være en pil op. Også selvom et punkteret offshore-marked forhindrer pilen i at stå lodret.

Læs konklusionerne fra analysen: Færre underskud i Industriens Top

Årets Industriens Top, der analyserer udviklingen hos mere end 150 selskaber, er fortællingen om, at metal- og maskinindustrien kæmper sig til fremgang – og vi har listet de 50 største overskud i årets analyse*:

Klik på fotoet for at se Top 50-listen og andre Top 10-lister over nøgletal

Industriens Top – komplet med brancheanalyser, interviews og statistikker – er tilgængelig for Jern & Maskinindustriens abonnenter.
Find og læs mere om Industriens Top her.

 

Listen består af aktører fra de 12 brancheanalyser, der indgår i Industriens Top, samt en række milliardforetagender i branchen. Det betyder, at enkelte store metal- og maskinaktører ikke fremgår på listen, ligesom de fire giganter Vestas, Siemens, Grundfos og Danfoss er udeladt. Bemærk også, at analysen blev lukket ultimo november, hvorfor regnskaber, der er udkommet senere, ikke indgår.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078