23948sdkhjf

Migatronic indbyder svejsere til European Video Championship

Svejsemaskinefabrikken Migatronic er fra 10. januar og frem til 1. maj 2009 arrangør af ”Migatronic European Video Championship 2009”, hvor svejsere fra hele Europa kan deltage med en video, en billedanimation eller et diasshow – med eller uden lyd.
- Hos Migatronic ved vi, hvad vore svejsemaskiner kan, og hvilke forventninger svejserne har til dem i det daglige brug. Migatronic er kendt for brugerdreven innovation, og allerede i udviklingen af nyt svejseudstyr er vi i dialog med brugerne om behov og ønsker. Med ”Migatronic European Video Championship” ønsker vi at udbygge dialogen. Vort håb er, at svejsere over hele Europa kan se det interessante og sjove i at billeddokumentere deres hverdag med en Migatronic TIG, MIG/MAG eller MMA svejsemaskine. Vi efterlyser ikke filmkunst eller en fuldt færdig reklamefilm, men konkurrencebidrag, der kan inspirere svejsere over hele Europa, siger marketingchef Majbritt B. Hansen

Alle svejsere kan deltage i konkurrencen, blot de svejser med en Migatronic-maskine. Ideen er, at konkurrencedeltagerne skal uploade videoklip til fx YouTube eller Google Video og sende linket til Migatronic. I takt med at konkurrencebidragene indløber, vil en del af dem blive præsenteret på Migatronics website.

Førstepræmien i ”Migatronic European Video Championship 2009” er en Sigma 400 eller Pi 400 svejsemaskine til en værdi af 9.000 euro. Også anden- og tredjepræmien er Migatronic-svejseudstyr, og for de tre vindere bliver der tale om præmier med et helt specielt udseende. Airbrush-kunstneren Ray Hill udsmykker priserne. I 2007 vandt den amerikanskfødte kunstner VM i Custom Bike Building og har med Sverige som nuværende adresse udsmykket over 100 trucks, som med deres farvestrålende specialfremstillede motiver er meget synlige på Europas landeveje.

Kilde: Migatronic - http://www.migatronic.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078