23948sdkhjf

Danish Laser Technology rykker ind i ny fabrik

Underleverandøren har overtaget en gammel printplade-fabrik i det østlige Aalborg.

DLT’s hidtidige faciliteter i Nørresundby er blevet alt for trange. Derfor har virksomheden taget konsekvensen og overtaget Printcas tidligere fabrik på Svendborgvej i Aalborg Øst – og er klar til at rykke ind i januar.

- Der får vi cirka 4.400 kvadratmeter, hvor vi har 1.800-1.900 kvadratmeter her, siger administrerende direktør for DLT, Preben Lausten.

- Vi spekulerede længe over hvordan vi kunne løse vores pladsproblemer. Vi talte om at bygge lidt til her og spurgte også hos vores nabo, men de kunne også selv bruge ekstra plads. Så i stedet har vi valgt at flytte, uddyber han.

Fremtidssikring

I Aalborg Øst har DLT brugt de seneste måneder på at indrette, så produktionsflowet bliver helt ideelt. Det er blandt andet sket med en mindre tilbygning til den tidligere printplade-fabrik og hævelse af loftshøjden i dele af fabrikken.

- Det skal gerne give synergi, at vi flytter. Vi flytter selvfølgelig for at udvide, men også for at få en lettere arbejdsgang. Vi får meget bedre logistik i den nye fabrik. I de bygninger, vi er i nu, mosler vi for meget med at køre materialerne igennem, siger Preben Lausten.

Derudover er flytningen også en fremtidssikring i og med, at der på adressen i Aalborg Øst er mulighed for yderligere udvidelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078