23948sdkhjf

Brd. Klee på udkig efter forhandlere i Sverige

Den danske ingeniør- og handelsvirksomhed ser muligheder på det svenske marked.

Brd. Klee har netop landet forhandleraftaler med virksomheder i blandt andet Singapore, Australien, Mexico og Canada. I det lys virker det måske ikke så eksotisk at tage til messe i Jönköping.

Ikke desto mindre var Brd. Klee med på årets Elmia Subcontractor-messe, og det skyldes selvfølgelig, at der er et potentiale i det svenske marked.

- Vi har udstillet her de sidste to år, men før det holdt vi en pause på fem år. Sidste år var der ikke så mange leads, men dem vi fik var gode, konstaterer international business manager Jesper Mayland.

Med sig har han en række strategisk udvalgte produkter, som skal vække svenskernes interesse.

- Vi har vores asynkrone KLEEdrive-motorer med, hvor vi har et program op til 315 kW. Og så har vi vores KLEEblower ringkammerblæsere, der kan lave både et fornuftigt tryk og et fornuftigt vakuum. Sidst men ikke mindst har vi vores KLEEpump drænpumpe, siger Jesper Mayland.

- Vi søger både store OEM-kunder, men også forhandlere, for vi har lært ved at være rundt omkring i verden, at kulturen også er vigtig at få med. Det har meget med lokalkendskab at gøre, uddyber han, og nævner især de svenske maskinbyggere som interessante kunder.

Netop forhandlernettet vil Brd. Klee gerne videreudvikle i Sverige, og her kan Elmia Subcontrator vise sig at være nøglen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.265