23948sdkhjf

Nyt om navne: Bila opruster

Robotvirksomheden har hentet nye, erfarne folk indenfor fødevarer og mejeri.

Bila har netop styrket sin salgsindsats med ansættelse af Jesper Højmark Pedersen og Jesper Hjort. Begge er ansat i Market Unit Food og Mejeri, hvor de skal være med til at servicere kunderne inden for fødevareindustrien.

Jesper Højmark Pedersen er oprindelig uddannet ingeniør og har mange års erfaring med sig fra virksomheder som Tetra Pak, Crisplant, Marel og senest Qubiqa. Han er ansat som market unit manager, og hans rolle bliver at udvikle Food- og Mejeri-afdelingen yderligere. Jesper Højmark Pedersen har store forventninger til sin afdeling:

- Bila besidder allerede en stærk position inden for fødevareindustrien, og jeg forventer, at vi i fremtiden fortsat er den foretrukne partner inden for automatisering på de skandinaviske markeder, siger han.

Tilbage hos Bila

Jesper Hjort er tilbage hos Bila som key account manager og kommer fra en stilling som salgs- og marketingchef hos Frontmatec. Han er allerede godt i gang i marken med både nye og eksisterende kunder.

- Jeg brænder for optimering af konkurrenceevnen hos produktionsvirksomheder, og Bila står for mig som en af de absolut stærkeste og mest innovative virksomheder inden for netop dette felt, udtaler Jesper Hjort.

- Min solide erfaring inden for automation og produktionsoptimering i fødevareindustrien hjælper mig til at møde kundernes problemstillinger i øjenhøjde. Og i fællesskab kan vi herefter løse deres automationsudfordringer, slutter han.

Læs mere om: Bila
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.48