23948sdkhjf

Produktnyhed: Se om hjørner med inspektionskamera fra Unimerco

Med en ny type inspektions-kamera fra Unimerco er det nu muligt både at se om hjørner og at inspicere kvaliteten på ellers utilgængelige steder.
Fra en håndholdt monitor kan man føre en sonde ind i de huller, man måtte ønske at inspicere for at checke kvaliteten eller finde eventuelle fejl.

- Det er meget dyrt at opdage kvalitetsproblemer, hvis først en ventilblok eller et andet bearbejdet emne er monteret, så mange producenter vil have stor gavn af at bruge inspektionskameraet, siger salgschef Lars Skaarup Rasmussen, Unimerco.

Kameraets line er kun 5,5 mm i diameter og er som standard monteret på en sonde på en meters længde. Sonden kan dog leveres i op til 30 meters længde, så der er næsten ingen grænser for, hvor kameraet kan nå ind.

Fire LED pærer, der kan indstilles trinløst, lyser emnet op, så det fremstår tydeligt på den 3,5” store skærm. Billedet kan også vises på tv-skærm eller ekstern monitor.

Med et tryk på en knap tager man enten foto eller video, som siden kan overføres til en pc via enten USB-kabel eller hukommelseskort. Med i standard-kittet er 45 grader og 60 grader spejle. Udstyret leveres i en praktisk indrettet taske, som også beskytter udstyret under transport.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125