23948sdkhjf

Muehlhan bliver på Lindø

Ny kontrakt sikrer 50 arbejdspladser hos overfladebehandleren.

Et nyt stort projekt afløser Muehlhans snart færdiggjorte ordre hos Bladt Industries’ afdeling på Lindø. Det betyder, at Muehlhan fastholder sin afdeling på det tidligere værft.

 Overfladebehandleren har netop underskrevet kontrakt på 30 nye jackets, som Bladt Industries producerer til Beatrice-projektet i den engelske del af Nordsøen.

 - Vi går i gang med projektet i næste måned, og projektet slutter først i sommeren 2018, fortæller administrerende direktør Jens Mørk, Muehlhan.

Direktøren vurderer, at det nye projekt vil give en gennemsnitlig beskæftigelse til omkring 50 medarbejdere over de 18 måneder. 

Holder fast i medarbejderne

Og det er en tilfreds direktør, der glæder sig over at kunne fortsætte det gode samarbejde med Bladt Industries.

- Det betyder, at vi kan fastholde og positionere vores afdeling ude på Lindø de næste halvandet år og ikke mindst fastholde de dygtige medarbejdere, vi har. siger Jens Mørk.

Siden midten af 2015 har Muehlhan-medarbejdere sandblæst og malet 41 jackets til Bladts leverance til Wikinger-projektet.

 Monteres i Lindøs største dok

Denne gang er de høje metalkonstruktioner til havvindmøllerne vokset så meget, at de skal monteres i den største dok på Lindø, fordi kranen ikke kan nå henover dem, når de står på land.

 - Malingen får en lagtykkelse på godt 1000 mym, og det er temmelig meget maling, forklarer Jens Mørk.

 Udover afdelingen på Lindø har Muehlhan også afdelinger i Give, Vissenbjerg, Esbjerg samt Slovakiet.

Om Beatrice

Den 2,6 milliarder pund dyre Beatrice Offshore Windfarm Ltd (BOWL) fik grønt lys til at blive bygget af ejerne SSE (40 procent), Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) (35 procent) og SDIC (25 procent) efter at have fundet finansieringen 23. maj 2016. Projektet bliver en af de største private investeringer, der nogensinde er lavet i skotsk infrastruktur

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095