23948sdkhjf

Rosti frasælger fem fabrikker

Rosti har indgået en aftale om salg af fem fabrikker i Flaske/Dunke Divisionen til norske Polimoon. Rosti sælger 4 fabrikker i Tyskland samt deres fabrik i Glostrup.
Rosti har netop solgt fem fabrikker til Polimoon, der er børsnoteret i Norge og har 22 fabrikker i 13 europæiske lande og beskæftiger 2450 medarbejdere.

Kunder og medarbejdere på de fire Rosti fabrikker i Tyskland og fabrikken i Danmark får mulighed for at blive del af en større europæisk virksomhed inden for flaske/dunke produktion.

De 5 fabrikker i Neumünster, Witzenhausen, Görzke, Winsen og Glostrup beskæftiger i dag ca. 290 medarbejdere og skaber en årlig omsætning på cirka 300 mio. kroner.

Overtagelsen er betinget af en række sædvanlige forhold og den endelige overtagelse forventes på plads per 30. januar 2006. Parterne har aftalt ikke at offentliggøre overdragelsessummen.

Rosti’s øvrige enheder bliver ikke berørt heraf.

Rosti Gruppen består herefter af 15 enheder med fabrikker i Europa, USA, Mexico og Kina, heraf 13 enheder i Teknisk Plast Divisionen.

Hovedparten af de resterende ca. 2.000 Rosti medarbejdere er dermed koncentreret inden for Rostis kerneområde, Teknisk Plast, som udvikler sig positivt.

Frasalget er et led i turn-around af Rosti Gruppen og vil styrke likviditeten med henblik på nyetableringer i Teknisk Plast Divisionen og nedbringelse af bankgæld.

Kilde: Rosti A/S. http://www.rosti.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078