23948sdkhjf

Nyt om navne: World Wide Workers udvider

Hos World Wide Workers i Munkebo udvides der med ansættelsen af en ny projektchef.

Brian Klement kommer til virksomheden fra en ansættelse hos Kemp & Lauritzen og medbringer en erfaring på 30 år i branchen. Den er blandt andet hentet via ansættelser hos M&T, Promecon, og Semco.

 - Vi er utroligt glade for at byde Brian velkommen til World Wide Workers, og vi ser det som en klar styrkelse at tilføje en projektchef med Brians spidskompetencer indenfor mandskabshåndtering og projektstyring, fortæller en glad direktør, Simon Øland, og uddyber

 - Vi har vækst på mange parametre i virksomheden, og vi er hele tiden nødt til at kunne følge med, når kravene til os, vores medarbejdere, og niveauet i projekterne stiger. Her tror vi på, at Brian kan byde ind med sin store erfaring og overblik.

Den nye projektchef ser også frem til at tage hul på opgaverne i et noget anderledes format:

- Jeg ser det som en rigtig spændende udfordring at blive en del af en lidt mindre virksomhed, hvor der er kortere fra tanke til handling, og hvor jeg kan være med til at præge både projekter og mandskab i en positiv retning. Jeg tror på, at jeg kan byde ind med et blik for hele projektprocessen, og en erfaring udi det at styre projekter med en stor bemanding, siger Brian Klement.

 Brian Klement kommer fra projekter med styring af store mandskaber hos blandt andet Shell Fredericia og på Statoil Mongstad og Kalundborg, men har også erfaring med styring af serviceprojekter. Hos World Wide Workers kommer han til at indgå i et tæt samarbejde med et mindre team af projektchefer og den øvrige ledelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079