23948sdkhjf

Rejsegilde på ny Siemens-fabrik

Vindmølleproducentens fabrik i Cuxhaven begynder at tage form.

Onsdag kunne Siemens fejre rejsegilde på den nye fabrik i Cuxhaven. Det skriver Siemens på sin hjemmeside.

Det skete i overværelse af parlamentsmedlem Enak Ferlemann, delstatsmedlem Daniela Behrens og borgmester i Cuxhaven, Ulrich Getsch.

Bygningens stålkonstruktioner er nu færdige, og de skal bære den 56.000 kvadratmeter store fabrik, som får en samlet pris på 200 mio. euro.

- Ved at fejre dette rejsegilde markerer vi endnu en milepæl for vores nye state-of-the-art produktions-site for offshore-vindmøller i Cuxhaven, sagde Markus Tacke, CEO for Siemens’ Wind Power and Renewables Division.

- Den nye fabrik er en del af vores forsøg på at etablere offshore vindkraft, som en hjørnesten i det bæredygtige energimiks. På samme tid skaber vi mere end 1.000 attraktive job her og støtter dermed den bæredygtige, strukturelle forandring af kystregionen, fortsatte han.

Siemens har allerede modtaget mere end 1.600 ansøgninger til de nye stillinger.

Enak Ferlemann understregede betydningen af projektet for udviklingen af den tyske offshore-industri.

- Siemens’ nye fabrik i Cuxhaven sender et vigtigt signal til yderligere udvidelser af offshore-vindkraft i Tyskland. Den strøm, der produceres af offshore-vindparkere, bidrager markant til vores fremtidige energimiks, mens det samtidig hjælper os med at nå klimamålene fra Paris-aftalen.

Selve fabrikken skal efter planen være helt færdig i midten af 2017

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.469