23948sdkhjf

Grundfos har købt amerikansk pumpeproducent

Med købet af den amerikanske pumpeproducent PACO Pumps gennemfører Grundfos et afgørende element i sin vækststrategi for det amerikanske marked. Købet forventes at øge Grundfos' omsætning på det amerikanske marked med 30 %.
- Det er meget glædeligt, at Grundfos nu har gennemført dette strategisk vigtige opkøb. Aftalen om købet af PACO Pumps er samtidig et vigtigt skridt i koncernens øgede fokusering på det amerikanske marked, siger koncernchef Jens Jørgen Madsen om aftalen.

Med købet af PACO runder Grundfos’ omsætning på det nordamerikanske marked 250 mio. USD svarende til ca. 1,6 mia. danske kroner.

PACO, der er et meget velrenommeret pumpemærke, producerer pumper til køling og air-conditioning af større byggerier.

Virksomheden har en årlig omsætning på ca. 45 mio. USD (ca. 280 mio. DKK) og har hovedkontor og produktionsfaciliteter nær Houston, Texas, og egne salgskontorer eller distributører i alle amerikanske stater.

PACO’s aktiviteter omfatter et kinesisk produktionsselskab nær Shanghai. Denne enhed, der indgår i aftalen, producerer pumper til både det amerikanske og det kinesiske marked.

Med opkøbet føjer Grundfos-koncernen en række produkter, der er særligt tilpasset de amerikanske standarder og normer, til sin samlede produkt-portefølje.

PACO’s produktion og navn vil fortsat eksistere i en nyetableret enhed, der bærer navnet GRUNDFOS CBS Inc.

PACO-navnet vil fremover blive anvendt som produktnavn. Med hensyn til salg og marketing vil Grundfos gennemføre en gradvis integration.

Kilde: Grundfos. http://www.grundfos.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062