23948sdkhjf

Direktør bliver eneejer af Maskinfabrikken Fuglsang

Lars Christiansen, medejer af Maskinfabrikken Fuglsang A/S, overdragede pr. 31.12.2008 sin ejerandel til hovedaktionær, administrerende direktør Flemming Laursen, der herefter er eneejer af virksomheden.
På trods af aktieoverdragelsen understreger Flemming Laursen, at man fastholder den vækststrategi, man har lagt for 2009 og 2010

- Den vil blive gennemført som planlagt til glæde for vore kunder, eksterne forretningspartnere og dygtige medarbejdere, siger han.

Lars Christiansen vil fortsat være en aktiv ressource i virksomheden, idet han fortsætter i sin stilling som afdelingsleder af maskinværkstedet. Der vil således ikke blive foretaget ændringer i virksomhedens daglige drift.

Maskinfabrikken Fuglsang A/S er en ordreproducerende underleverandørvirksomhed i Nordjylland, der beskæftiger sig med spåntagende bearbejdning, smedearbejde og montage. Virksomhedens fabrik, der er beliggende i Klarup nær Aalborg, beskæftiger ca. 65 medarbejdere, og kunderne er fordelt ud over hele Danmark, men primært i Nordjylland finder man den største kundemasse.

Kilde: Maskinfabrikken Fuglsang - http://www.fuglsang-as.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078