23948sdkhjf

Nordisk Staal med fornemt resultat

Nordisk Staal af 1. april 2003 har fået fodfæste. Stålvirksomheden kan fremvise flotte resultater og har skabt flere nye arbejdspladser.
Siden Nordisk Staal af 1. april 2003 så dagens lys for to et halvt år siden, er det lykkedes at få banket både resultat og egenkapital gevaldigt i vejret.

Virksomheden, der opstod på resterne af Nordisk Staal, som ikke kunne klare skærene efter Stålvalseværkets konkurs i 2002, har forbedret sit resultat før skat med 45 procent til 1,6 millioner kroner, mens egenkapitalen i dag er oppe på godt to millioner kroner.

- Det vi lærte fra dengang er, at man ikke skal gøre sig for afhængig af en stor kunde som Staalvalseværket. Der er en risiko forbundet med det. Vi har gjort en dyd ud af i den nye virksomhed at sprede vores omsætning på flere kunder, på flere forretningsområder og i flere lande, siger adm. dir. Jan Sørensen til ErhvervsBladet.

Nordisk Staal af 1. april 2003 startede med 20 ansatte, men fremgangen har betydet, at virksomheden i dag beskæftiger 58.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11