23948sdkhjf

Vækst betyder nyansættelser hos Varo

Salget af produktionsmaskiner i Danmark og udlandet er i stærk fremdrift. Den stigende interesse for danske maskiner kan også mærkes hos Varo-koncernens selskaber.
Varo-koncernen har over længere tid oplevet pæn fremgang i salg og efterspørgsel efter dansk udviklet automationsudstyr, og denne tendens ser ud til at fortsætte i 2017. Der er især mange nye internationale ordrer i ordrebogen for det kommende år, og denne udvikling medfører en række nyansættelser i det danske selskab.

Som følge af stigende interesse på markedet for procesudstyr er Ronni A. Søndergaard, 32 år, blevet ansat som procesingeniør med særligt ansvar for procesteknologi til non-food, fødevareindustrien og den farmaceutiske industri i Varo Specialmaskiner.

Gelaviszh Sohrabi, 25 år, er ansat som trainee-ingeniør i Varo Specialmaskiner og skal varetage opgaver indenfor konstruktion og tegningsdokumentation af maskiner, som er specialfremstillet til selskabets kunder.

Den 1. december tiltræder Søren Kynde, 31 år, som projektingeniør for Varo-koncernen. Han vil arbejde med tekniske projekter indenfor specialmaskiner, pakkemaskiner og procesmaskiner, herunder også projektledelse.

Julia Geier Nielsen, 33 år, er ansat med ansvar for Varo-koncernens marketing for yderligere at styrke koncernens brands både nationalt og internationalt.

I Varo-koncernens datterselskab Campen kan man også fortsat se på et godt stabilt marked og stor efterspørgsel efter dansk udstyr til fremstilling af tæpper, non-woven materiale og airlaid. Den positive efterspørgsel har lagt pres på Campens tekniske afdeling, som nu får forstærkning i form af to nye mekanik-ingeniører; Micael Andersen Svendlund, 49 år, og Mads Smedemark Sørensen, 34 år. Derudover er Mirza Barakovic, 31 år, blevet ansat som teknisk designer til mekanisk design og dokumentation.

Brian Gindesgaard, 37 år, tiltræder 2. januar som tekniker for elkonstruktion, programmering og el-dokumentation.

Det er mindre end et år siden, at Varo-koncernen samlede sine knap 100 medarbejdere, heraf mere end 30 ingeniører, under et tag på det nye hovedsæde i Hornslet ved Århus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.853