23948sdkhjf

LM Wind Power samarbejder med kinesisk vindmølleproducent

Vingeproducenten har onsdag offentliggjort, at man har indgået et strategisk samarbejde med den kinesiske vindmølleproducent CSIC HS Windpower.

Det drejer sig om vinger til kinesernes nye 5 MW-vindmølle. Vingerne skal produceres på LM Wind Powers fabrik i Jiangyin, og de første ventes klar til levering i fjerde kvartal 2016 til Rudong-vindmølleparken.

- Det er en stor glæde at hjælpe CSIC HZ Windpower, en pioner inden for udviklingen af offshore vind-markedet i Kina, med at lancere deres nye offshore vindmølle-platform. Denne aftale styrker LM Wind Powers vækst i Kina og understreger vigtigheden af pålidelige og effektive vinger som en nøglefaktor for at ekspandere den voksende offshore-sektor, siger Marc de Jong, CEO hos LM Wind Power.

To prototype-vindmøller med LM’s vinger blev installeret i 2013, og de har nu banet vejen for et mere langsigtet samarbejde mellem de to virksomheder.

Kina ventes at investere massivt i offshore-vind i de kommende år. Ifølge landets femårsplan skal der installeres 5 GW inden 2020.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175