23948sdkhjf

Kvinde i spidsen for Schneider Electric Danmark

Efter fire år på posten erstattes Thomas Träger, der dog fortsætter sin Schneider-karriere.
Fra 1. januar 2017 skal Helene Egebøl stå i spidsen for Schneider Electric Danmark.

Hun erstatter Thomas Träger, der efter fire år på posten fortsætter sin karriere i Sverige, hvor han bliver administrerende direktør for Schneider Electric Sverige.

Helene Egebøl får det overordnede ansvar for at udvikle forretningens position inden for intelligente produkter og softwarebaserede løsninger, der øger energieffektiviteten i bygninger, datacentre og industriproduktioner. Derudover skal hun stå i spidsen for cirka 100.0 medarbejder, et internationalt udviklingscenter og en fabrik i Ringsted.

- Jeg overtager en sund virksomhed, så retningen er enkel. Vi skal blive ved med at vokse ved hele tiden at sætte nye standarder for mulighederne ved intelligente løsninger, der skaber store energibesparelser med avanceret teknologi. Det er fantastisk at overtage en virksomhed med klare mål og dedikerede medarbejdere, som har leveret fremragende resultater over de sidste år. Derfor er det vigtigt for mig at understrege, at vi fortsætter den nuværende strategi, mens vi samtidig holder os skarpe og nysgerrige, siger Helene Egebøl.

Helene Egebøl kommer fra en intern stilling i Schneider Electric som direktør for forretningsudvikling på nordisk plan. Tidligere har hun været administrerende direktør i Fujitsu for Danmark og Norge og har arbejdet i ledende stillinger i ISS og IBM.

Nu glæder hun sig til de nye udfordringer.

- Schneider Electric er en spændende virksomhed, der forener innovative teknologier med avanceret software, som skaber resultater direkte på vores kunders bundlinje i form af effektivitet og energibesparelser. Det motiverer mig meget, at vi hele tiden arbejder på at udvikle og levere de digitale løsninger, som i højere grad bliver efterspurgt i el-branchen, inden for bygningsautomation og i industrien. Jeg glæder mig meget til at fortsætte denne digitale rejse i tæt samarbejde med både medarbejdere, interesseorganisationer og forretningspartnere, siger Helene Egebøl.

Helene Egebøl bor til dagligt i Hellerup med sin mand og tre børn på 5, 10 og 13 år. Tidligere har hun boet i både England og Tyskland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078