23948sdkhjf

Flot fremgang hos RIAS

Den sjællandske plastproducent var forberedt på finanskrisen, og også i seneste regnskabsår lykkedes det derfor at øge både omsætning og overskud.
I alt steg omsætningen hos RIAS med 9,0 mio. kr. til 294,1 mio. kr. i 2007/2008. Bruttoresultatet steg i forhold til foregående år med 11,3 mio. kr. til 89,5 mio. kr., og resultat før skat endte på 18,0 mio. kr. mod 15,3 mio. kr. året før. Til trods for det flotte resultat erklærer administrerende direktør Henning Hess dog, at man også hos RIAS kan mærke finanskrisen.

- Den generelle afmatning som følge af finanskrisen er heller ikke gået sporløst hen over RIAS. Vi har derfor løbende tilpasset organisationen til den lavere efterspørgsel, der er opstået i kølvandet på lavkonjunkturen i samfundet. Sideløbende har vi dog fortsat haft blik for udviklingen af koncernen, hvilket købet af Nordisk Plast er et resultat af. Selv om der er en række klart negative økonomiske tendenser i markedet lige nu, så bliver vi også begunstiget af, at en række kunder i højere grad ønsker at trække på vores lager- og logistikfunktioner. Dermed kan de selv nedbringe egne lagre og opnå en større fleksibilitet til at agere på de usikre markeder. Samtidig oplever vi, at lavkonjunkturen åbner nye muligheder inden for blandt andet gør-det-selv produkter til byggemarkederne. RIAS ser derfor fortsat konkrete muligheder i den nuværende situation.

RIAS forventer i 2008/2009 et resultat før skat i intervallet 16-20 mio. kr.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078