23948sdkhjf

Årets Ejerleder 2016 har vækstspeederen i bund

Marie-Louise og Lars Bjerg, ejerlederne bag Mountain Top Industries, er blevet kåret som Årets Ejerleder 2016.
Finanskrisen gav ejerlederne og ægteparret Marie-Louise og Lars Bjerg en mavepuster med et fald i omsætningen på 60 procent i deres fælles virksomhed Mountain Top Industries. Udviklingen blev vendt med en ledelses- og udviklingsmodel samt et stærkt kundefokus rettet mod ét enkelt kundesegment, hvilket i dag har ført til en position som markedsleder i Europa.

De seneste seks til syv år er det gået stærkt med væksten, og virksomheden med hovedsæde i Frederikssund har ottedoblet sit bruttoresultat siden 2009, mens antallet af medarbejdere er steget fra 20 til 170.

- Vinderen har formået at overleve nogle hårde år under krisen, og efter en stor indsats, hvor der blev skåret ind til benet forretningsmæssigt, har de kunnet accelerere ud af krisen med fuld fart. Tillykke til Marie-Louise og Lars Bjerg, der er velfortjente vindere af Årets Ejerleder 2016, siger Jesper Møller Langvad, partner og SMV-markedsleder i PWC. Han fortsætter:

- Der er tale om en meget spændende virksomhed, som er modnet til vækst gennem stærke processer og uddelegering af ledelse. Og vækstpotentialet er fortsat markant– ikke mindst internationalt.

Med i finalen var ejerledere fra syv regioner: Jesper og Bjarke Fauerholt Jensen fra Jobi Værft, Erik Rasmussen fra Via Biler, Mikkel Jensby Lund fra Alpha Offshore Service, Søren Ravn fra Sjølund A/S, Anders Borring fra Scangrip og Jens Ellegaard fra Ellegaard Göttingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094