23948sdkhjf

MECA lukker i Danmark

Den svenske grossist af dele til autoindustrien ønsker ikke længere at være til stede på det danske marked.
MECA gik ind på det danske marked for fem år siden, da man købte en del af Hobro-virksomheden Pajo Import, og her er grundlægger Poul Anker Johansen i dag noget bitter over, at den svenske koncern ikke længere ønsker at drive hans livsværk videre i Danmark. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

- Jeg troede selvfølgelig på, at firmaets fremtid dermed var sikret. Jeg har ikke i min vildeste fantasi kunnet forestille mig, at nogle mennesker ville forhandle sig frem til at bruge så mange penge på at købe en virksomhed for derefter at lukke den, udtaler Poul Anker Johansen til Nordjyske Stiftstidende.

Han er i dag administrerende direktør i Pajo Bolte, der ikke indgik som en del af handelen med den svenske koncern og derfor stadig eksisterer i bedste velgående i Hobro.

Lukningen af MECA i Danmark koster 230 arbejdspladser, og på virksomhedens danske hjemmeside beklager administrerende direktør for MECA Skandinavien, at det har været nødvendigt med det drastiske skridt, men understreger at det har været nødvendigt efter flere år med underskud.

– Det er en tung beslutning at skulle overbringe til vores ansatte. Men efter at have gennemført en række større tiltag i det forløbne år uden at have været i stand til at vende udviklingen, ser vi desværre ingen anden udvej, siger Hans Krondahl, administrerende direktør for MECA i Skandinavien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078