23948sdkhjf

Kjærgaard overtager Strøh Automation

Kjærgaard A/S, totalleverandør inden for automation til industrien, styrker for alvor aktiviteterne i Fredericia.

Det sker i strategisk overtagelse af Strøh Automation, som i dag servicerer et stort antal kunder inden for samme branche.

Oplagt mulighed
Da Strøh Teknikpartner og Brian Staub, der ejer Strøh Automation, luftede ønsket om at sælge virksomheden, så Kjærgaard det som en mulighed for at styrke positionen i trekantområdet.

- Strøh Automation har en profil der meget ligner Kjærgaards. Derfor har det været nærliggende at kigge den vej i vores bestræbelser på, at give vores nye afdeling i Fredericia en endnu stærkere profil og kompetence sammensætning, udtaler direktør Per Smedegaard, Kjærgaard, der glæder sig til samarbejdet og forventer at man med sammenlægningen vil få adgang til flere ressourcer.

Derudover skal overtagelsen ses som en mulighed for at udvide forretningsområdet i Fredericia.

1. december 2016
Overtagelsen af Strøh Automation træder i kraft den 1. december 2016, hvor Strøh Automation rykker ind i Kjærgaards Fredericia-afdeling, som ligger tæt ved eksisterende kunder og motorvejsnettet.

Brian Staub og medarbejderne vil indgå i den nye konstellation.

Sideløbende med overtagelsen af Strøh Automation, fortsætter Kjærgaard sit samarbejde med Strøh Teknikpartner inden for andre forretningsområder.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094