23948sdkhjf

Blue Ocean Robotics udvider i Indien

Den fynske robotvirksomhed indgår samarbejde med den indiske virksomhed Modtech.
Blue Ocean Robotics har fået en ny indisk salgspartner, firmaet Modtech. Partnerskabet betyder, at Blue Ocean Robotics nu kan levere nye robotteknologier til den farmaceutiske sektor og sundhedssektoren i Indien igennem Modtech.

Som den næststørste befolkning i verden, er Indien et sted med stort vækstpotentiale i mange industrielle sektorer, både indlands og eksport. Den farmaceutiske sektor og sundhedssektoren i Indien vil blive en af de hurtigst voksende markeder i Indien på grund af den stigende gennemsnitsalder på befolkningen.

- Efter omfattende research på robotmarkedet, opdagede Modtech fordelene ved Blue Ocean Robotics og at de var en ligesindet i forhold til deres vækstkurve. Blue Ocean Robotics har meget innovative med banebrydende løsninger i sundshedssektoren, logistiksektoren og med mange andre intelligente robotteknologier der matcher Modtechs visioner om vækst. Derudover er den øverste ledelse i Blue Ocean Robotics alle fra en forskningsbaggrund og ejer en teknisk orientering, hvilket gør dette salgspartnerskab komplementær da Modtech ser sig selv som et 'kun ingeniør selskab'", fortalte Kishansinh Gohil, CMD hos Modtech.

- Modtech er en automatiserings- og ingeniørvirksomhed med produkter, der fokuserer på en række forskellige industrier, herunder Foundry, Plastic, Pharmaceutical FMCG, Automotive og andre. Emerging markets, strømlinede forretningsmodeller, strukturering med lav risiko/omkostning og produktinnovation er blot nogle af udfordringerne for Modtech i dag. Vores partnere er førende inden for deres respektive områder, og vores værdier hjælper kunden til at få en uovertruffen skræddersyede løsninger, tilføjer han.

Med introduktionen af robotløsninger som Smart Logistic Robot, Profeeder, UV-Disinfection Robot og Beam+/Beam+Max/Beam Pro, vil Modtech være førende på markedet for logistiske robotter, produktionsrobotter, desinfektionsrobotter og telepresence robotter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157