23948sdkhjf

”Den klarer vi” er mottoet for initiativpris-vinder

Aplica i Roskilde er historien om en lille iværksættervirksomhed, som på ganske få år har opbygget en virksomhed med 12 ansatte, herunder en lærling, og med en produktion og en økonomi, som har udviklet sig utroligt positivt.
Og udviklingen i både omsætning, overskud og antal medarbejdere ser ikke ud til at stoppe her.

Virksomheden er specialist i at håndtere væsker i industrien, og en af årsagerne til den store succes for Aplica er netop mottoet ”Den klarer vi”.

- Vi ønsker, at vores medarbejdere er i besiddelse af en positiv indstilling med en tro på og vilje til at kunne klare alle dagens udfordringer, siger direktør Maria Nørbæk.

Årets vinder af DI Roskilde/Køge Bugts initiativpris er startet op i 2011 med ægteparret Maria Nørbæk og Henrik Mikkelsen som de store drivkræfter. Da de flyttede virksomheden til større lokaler i januar 2015, var de overbeviste om, at de havde de rette lokaler mange år frem. Men allerede nu er de i gang med en meget stor tilbygning, der fordobler arealet på bygningerne på Betonvej.

- Aplica er en virksomhed, som mange andre kan lære af. Vi uddeler initiativprisen hvert år til en virksomhed, der har udvist særlige evner inden for udvikling, vækst og produktivitet, og det har Aplica. Vi har brug for flere virksomheder som dem i Roskilde/Køge Bugt-området, siger formand for DI Roskilde/Køge Bugt, Torben R. Strand.

Initiativprisen blev overrakt af Torben R. Strand og borgmester Joy Mogensen tirsdag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11