23948sdkhjf

Hydra-Grene kåret til Årets Læreplads

Torsdag aften afholdtes den 12. udgave af Fagenes Fest Sydvest, hvor årets læreplads, faglærer og håndværker blev kåret.
Hydra-Grenes nyudlærte lager- og logistikmedarbejder, Jonna Kollerup, havde i år valgt at indstille sin læreplads til prisen som Årets Læreplads 2016.

Begrundelsen for Jonnas indstilling af Hydra-Grene er blandt andet, at hun helt fra starten af har følt, at virksomheden har haft troen på og tillid til hende, og dermed har hun – selv i sin elevtid – fået både meget ansvar, masser af udfordringer og er blevet involveret i dagligdagen på lige fod med de øvrige ansatte.

Denne tillid kvitterede Jonna så for ved at bestå sin svendeprøve med to 12-taller.

Et andet argument for Jonnas indstilling er, at hun efter endt elevtid er blevet fastansat hos Hydra-Grene.

- Hydra-Grene har en lang tradition for at tage elever ind, hvoraf flere efterfølgende får fastansættelse og bliver i virksomheden mange år fremover. Alt i alt er det en arbejdsplads med høj trivsel og godt samarbejde – både i afdelingen, men også afdelingerne imellem, lød begrundelsen.

Da Jonna og hendes mester, Peder Thomsen, torsdag aften satte sig tilrette i Musikhuset Esbjerg, var der to virksomheder tilbage i opløbet til prisen som Årets Læreplads 2016. Og hvem der løb af med prisen, blev først afsløret i løbet af aftenen.

Så spændingen var intakt til det sidste, og følelserne fik da også frit løb, da det endte med, at prisen for årets læreplads netop gik til Hydra-Grene, og Jonna og Peder blev kaldt på scenen for at modtage beviset.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125