23948sdkhjf

Årets nordjyske ejerleder: Et ord er et ord

Jobi Værft i Strandby vandt prisen som Årets Nordjyske Ejerleder 2016.
De to ejerledere og brødre Jesper Faurholt Jensen og Bjarke Faurholt står i spidsen for Jobi Værft. Værftet i Strandby tilbyder traditionelt håndværk inden for skibsværft, veteranskibe, husbåde og specialopgaver, hvor de primært tager sig af reparations- og vedligeholdelsesopgaver. Brødrene har begge en håndværksmæssig uddannelse og en stor passion for at videregive det gode håndværk til nye generationer ved blandt andet at have mange lærlinge i virksomheden.

- Det har været et stærkt felt i Nordjylland i år, og det var derfor en særlig fornøjelse at overrække prisen til Jesper Faurholt Jensen og Bjarke Faurholt, der har formået at skabe en imponerende vækst i Jobi Værft, udtaler Marianne Fog Jørgensen, partner hos PWC i Aalborg, som står bag prisen, og fortsætter:

- Med en stærkt kombination af høj kvalitet og service i alt, hvad de laver, og et værdisæt, hvor ”et ord, er et ord”, og hvor der leveres til tiden, har brødrene skabt en imponerende vækst, siden de overtog værftet i Strandby. Dét, sammen med en realistisk, men ambitiøs strategi for fortsat vækst, gør dem til de helt rette vindere af Årets Ejerleder i Nordjylland.

Investeringer skal sikre fremtidig vækst
Hos Jobi Værft løser man opgaverne med stor passion og lyst til at give håndværket videre til kommende generationer. Virksomheden har været i vækst siden begyndelsen, og de to ejerledere kigger fremad og laver mange investeringer for at fremtidssikre virksomheden.

- De to ejerledere ser meget fremad, har klare visioner og foretager mange investeringer for at fremtidssikre virksomheden. Desuden er der en klar plan for, hvilke investeringer der skal foretages for at muliggøre vækstplanerne, fortæller Henrik Lybæk Christensen, viceregionsdirektør i Nykredit, og fortsætter:

- Jesper og Bjarke har desuden en evne og lyst til at videreføre deres eget værdisæt ud til hver medarbejder ved selv at være synlige på ”gulvet”. Derudover har begge brødre en passion og et stort ønske om at videreføre det gode håndværk til nye generationer. Det gør de blandt andet ved hele tiden at have mange lærlinge ansat, ligesom de ønsker at være en vigtig faktor i lokalsamfundet.

Jobi Værft var i Nordjylland oppe mod Jesper Panduro fra Skagerak Denmark i Aalborg og Claus Madsen, Jan Fischer Rømer, Bo Lysegaard, Jakob Holm, Poul Erik Klattrup og Palle Simonsen fra Uni-Way i Aalborg Øst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078