23948sdkhjf

Flere ordrer til Vestas

Ordrerne er tikket ind hos Vestas i julen. Vindmøllekoncernen har modtaget ordrer til både det franske, tyske og amerikanske marked.
Vestas har netop modtaget sin seneste ordre, der lyder på 30 vindmøller til et projekt i den nordøstlige del af USA.

Vestas skal levere og idriftsætte de 30 V90-3,0 MW vindmøller samt sørge for vedligeholdelse og service i en periode på fem år. Afskibning af de første vindmøller påbegyndes i løbet af efteråret 2006.

Til Tyskland har Vestas modtaget en ordre på 20 stk. V90-2,0 MW vindmøller til et vindkraftanlæg i Würzburg i delstaten Bayern i Tyskland.

Ordren, som er en udnyttelse af en rammeaftale, som blev underskrevet tidligere i år, er modtaget fra Voltwerk AG i Hamburg.

Voltwerk AG er en af Tysklands førende banker inden for investeringer i vedvarende energi og virksomheden har op til i dag investeret ca. EUR 400 mio. i etablering og finansiering af vind- og solenergianlæg.

Også til det franske marked har Vestas modtaget en ordre. Her drejer det sig om i alt 30 stk. V80-2,0 MW vindmøller til fem vindkraftprojekter i Frankrig.

Ordren er modtaget fra fire franske projektselskaber i tæt samarbejde med Volkswind France SARL, og ordren omfatter levering og idriftsættelse af vindmøllerne samt et overvågningssystem.

Levering af vindmøllerne påbegyndes i foråret 2006, og idriftsættelse af vindkraftanlæggene er planlagt til sommeren 2006. De fem projekter er alle beliggende i Beauce regionen i Eure et Loir departementet.

Kilde: Vestas.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078