23948sdkhjf

Initiativpris til KM Rustfri

Når man nyder en velfortjent fyraftensøl fredag eftermiddag, eller når man hælder mælken over børnenes havregryn om morgenen, kan man meget vel stå med et produkt i hånden, som KM Rustfri har en stor andel i. Virksomheden har siden 1974 leveret produkter i rustfri stål og har i dag sine vigtigste markeder inden for forskellige dele af fødevareindustrien.

- KM Rustfri er en virksomhed med en imponerende udvikling gennem de seneste år. Fra at være ramt af konkurs for syv år siden er udviklingen vendt til, at virksomheden i dag fremstår sund og med et stort vækstpotentiale både inden for kerneforretningen og på nye områder. En bedrift, som vi i år har valgt at hædre med DI Skive/Viborgs Initiativpris 2016, siger Palle Damborg, formand for DI Skive/Viborg.

KM Rustfri er en vigtig virksomhed i lokalområdet. Virksomheden er arbejdsplads for mere end 60 medarbejdere, og virksomheden har gennem årene udvist et stort engagement i forhold til uddannelsen af nye medarbejdere. Således har virksomheden hele tiden en håndfuld lærlinge ansat.

Ud over at være en markant virksomhed i lokalområdet er der også tale om en særdeles innovativ virksomhed. Netop nu arbejder virksomheden for eksempel på et projekt sammen med Carlsberg, som har potentiale til at skabe store forbedringer i kundernes produktionslinjer gennem anvendelsen af vandbaserede hydrauliske ventiler.

- Vores produkter konkurrerer på kvalitet, og vi oplever, at det er den afgørende faktor for vores kunder, men samtidig ønsker vi at skabe fremtidens smarte løsninger, siger ejer og direktør Peter Espersen.

En stor del af virksomhedens omsætning stammer fra eksport. Faktisk bliver op imod 80 procent af omsætningen hentet uden for landets grænser med Tyskland som det største marked ud af de mere end 25 lande, som virksomheden eksporterer til.

- KM Rustfri A/S er et eksempel på, at det med den rette kombination af medarbejdere, kvalitet og innovation er muligt at drive en sund forretning uden for de store byer og dermed fastholde lokale arbejdspladser, siger formanden for DI Skive/Viborg Palle Damborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079