23948sdkhjf

Micro Matic er Entrepreneur Of The Year på Fyn

Som globalt ledende inden for udstyr til udskænkning af fadøl er Micro Matic ikke kun en rigtig god væksthistorie. Der er tale om en virksomhed, hvor innovation og udvikling er en del af virksomhedens DNA.

- Den uafhængige jury har i sit valg af Micro Matic lagt særlig vægt på, at ledelsen er lykkedes med en transformation af virksomheden gennem fokus på kerneforretningen og ved strategiske valg og fravalg. En anden drivkraft, som juryen hæfter sig ved, er automatisering af produktionen, hvor der senest er introduceret robotteknologi med stor succes, fortæller Brian Skovhus Jakobsen, partner i EY og regionsansvarlig i EY Entrepreneur Of The Year for Fyn.

I sin begrundelse fremhævede juryen, at prisen også er en anerkendelse af den store indsats, som virksomhedens stiftere har ydet gennem aktivt at tage del i og præge regionens erhvervsliv i positiv og konstruktiv retning

I år er antallet af virksomheder på Fyn, der lever op til adgangskravet til konkurrencen steget med 31 procent.

Ved kåringen var Micro Matic oppe mod fire andre kandidater: Cane-Line, Carl Hansen & Søn Møbelfabrik, Green Food Holding (Alfred Pedersen & Søn ApS) og Scangrip.

Artiklen er en del af temaet Akademikerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079