23948sdkhjf

FLSmidth lander stor cementkontrakt

FLSmidth har underskrevet en kontrakt til en værdi af mere end 200 mio. dollars med Iraq Cement Co.
Aftalen er en komplet EPC-ordre, som indeholder ingeniørarbejde, komplet udstyrsleverance fra FLSmidth, opførelse og installation samt opstart og oplæring, når faciliteterne er klar. Det oplyser FLSmidth i en fondsbørsmeddelelse.

Cementfabrikken, der producerer 6.000 tons cement om dagen, vil være udstyret med det mest avancerede udstyr, herunder den nyeste teknologi med henblik på at sikre en miljøvenlig og energieffektiv produktionsproces.

- Med deres underskrift tager Iraq Cement Co. det første skridt i forhold til tilvejebringelse af midler til projektet, hvilket udgør en vigtig milepæl i deres bestræbelser for at realisere deres projekt. Vi er glade for, at det er os, der er blevet valgt til at støtte dem på denne rejse. FLSmidth har en mangeårig tilstedeværelse på det irakiske og mellemøstlige marked og har gennem årene opretholdt vores førende position inden for det hurtigt ekspanderende cementmarked. Regionens voksende økonomi og investeringer i infrastruktur åbner op for yderligere forretningsmuligheder, siger Per Mejnert Kristensen, direktør for Cement-divisionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109