23948sdkhjf

Bladt Industries har igen fat

Det går igen den rigtige vej for Bladt Industries i Aalborg. Efter et markant fald i omsætningen og en halvering af medarbejderstaben har forretnings- og organisationsændringer igen fået gang i ordrerne.
Det har været nogle hårde år for Bladt Industries A/S, men nu ser det igen ud til at lysne for den ålborgensiske virksomhed.

- Vi har ændret på forretningsgangen samt organisationen, og 2004 lægger vi nu bag os. I år vil der være budgetopfyldelse, og vi går ind i 2006 med en fornuftig ordrebeholdning, fastslår adm. direktør Peter Rindebæk til Dagbladet Børsen.

For fortsat at være attraktiv for sine kunder arbejder Bladt Industries på i højere grad at blive en projektvirksomhed, der kan håndtere hele opgaver for kunderne. Virksomheden vil være en komplet samarbejdspartner, der løser komplekse opgaver via underleverandører.

Samtidig er Bladt Industries i fuld gang med at sprede sig til flere kunder og markeder. I stedet for at satse på enkelte, store projekter vil virksomheden i fremtiden gå efter flere, mindre projekter og på den måde spille på flere heste.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078