23948sdkhjf

Migatronic-selskab henter nye ordrer i europæisk bilindustri

Den nordjyske virksomhed Migatronic Automation A/S etablerede i sommeren 2007 et nyt og selvstændigt forretningsområde Migatronic Automotive rettet mod bilindustrien. Denne satsning har nu båret frugt, og der er i de seneste måneder modtaget flere betydelige ordrer fra den tyske bilindustri.
- Efter en overvældende start med en ordre på 75 robotsvejseanlæg til VW-datterselskabet Sitechs nye sædefabrik i Polen er samarbejdet fortsat med en række mindre ordrer igennem årene 2004-2007, siger Claus Pagh, Business Area Manager for Automotive og fortsætter:

- I 2007 blev vi igen valgt af VW-selskabet som leverandør i forbindelse med en større udvidelse af robotsvejseanlæggene i Polen. Vi har således som en af de få danske virksomheder opnået en position som etableret leverandør til den europæiske automobilindustri, og det kan vist roligt kaldes en blåstempling. Den oprindelige ordre på en række robotsvejseanlæg har indtil dato fremstillet over 10 millioner bilsæder.

- Vi har lige nu igen vind i sejlene med en ny ordre hos VW/Sitech på tilsvarende anlæg til svejsning af bilsæder. Ordren skal i lighed med tidligere effektueres over en årrække. Migatronics nyeste program af MIG-svejsemaskiner skal anvendes til denne ordre.

Som en ekstra appelsin i turbanen har Migatronic Automotive netop sikret sig en ordre fra en helt ny og meget interessant kunde, nemlig Johnson Controls, der også er sædeproducent.

- Vi har lavet tilbud på flere anlæg til deres fabrikker i Østeuropa. Johnson Controls er en meget stor amerikansk-ejet koncern, som alene indenfor automotive-området beskæftiger omkring 75.000 medarbejdere på verdensplan og kan rumme et meget stort potentiale. Derfor har vi netop øget bemandingen for at kunne gennemføre de ordrede anlæg, fortæller Claus Pagh.

Kilde: Migatronic Automation - http://www.migatronic-automation.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071