23948sdkhjf

FJ Separation er nu mere end blot olie og vand

Den sjællandske virksomhed udvider sine kompetencer inden for rådgivning af metalvirksomheder med indlemmelsen af to bogføringsvirksomheder.
- Det betyder, at hvad enten det drejer sig om kassekladde, edb-bogføring, momsafregning, lønninger, budget, fakturering, elektronisk fakturering, diverse opkrævninger, debitor-kreditor, afstemninger, årsregnskab klar til revisor m.m. er vi klar med hjælp, råd og vejledning, siger administrerende direktør for FJ Separation Flemming Schou Nielsen.

Virksomheden har været i metalbranchen i 25 år, hvor man hidtil har beskæftiget sig med bortskaffelse af fx spildolie og andre væsker. Gennem den tid har man fået en mængde erfaringer inden for myndighedskontakt, indberetninger osv., og det er disse erfaringer man nu vil tilbyde andre virksomheder.

- Vi laver bogføringen på eget EDB-udstyr på vores adresse. Det giver mest mulig fleksibilitet, og kunderne behøver ikke tænke på kontorplads, EDB-hardware eller –software. Der vil ikke blive faktureret for transporttid - dvs. kun effektivt tidsforbrug til bogføring faktureres, og alt foregår med en fast timepris, slutter Flemming Schou Nielsen.

Kilde: FJ Separation - http://www.fjs.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063