23948sdkhjf

Ejer frygter underskud hos Presswork i år

På trods af at det sidste år blev til et millionoverskud, frygter ejer Mogens H. Sørensen, at der i år kommer røde tal på bundlinjen hos den sønderjyske underleverandør.
2007/2008 var ellers et rigtig godt år for Presswork. Nordborg-virksomheden forbedrede bruttofortjenesten med 5 mio. kr. til 41,4 mio. kr., og resultatet før skat endte på 2,9 mio. kr., hvilket ganske vist var en tilbagegang på 0,8 mio. kr. i forhold til året før, men dog tilfredsstillende. Men ifølge Børsen venter ejer Mogens H. Pedersen ikke, at de gode tider fortsætter i indeværende regnskabsår.

- Vi har en god og sund hovedforretning, så vi skal nok klare os. Men jeg frygter, at vi i år ikke er i stand til at bevare de sorte tal på bundlinjen i Presswork, udtaler han til Børsen.

Det er ikke overraskende finanskrisen, der sætter negative spor hos Presswork. Her er man nemlig storleverandør til Danfoss, som har skruet ned for produktionen, og det mærkes hos underleverandøren, der endnu ikke har kunnet kompensere for dette med nye kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062