23948sdkhjf

Pumpefabrik indvier nyt domicil

Stigende efterspørgsel fra især eksportmarkederne har fået nordjyske LSM Pumper til at bygge spritnyt domicil i Vrå. Fabrikken, der er tre gange så stor som den gamle, indvies i morgen fredag.
Den nye fabriksbygning er på 1.000 kvadratmeter og rummer produktionshal, montageafdeling, lager og nyt kontor.

Leo Sørensen, der er administrerende direktør, glæder sig til at indvie de nye faciliteter, ikke mindst på grund af det nye, forbedrede arbejdsmiljø, som nybyggeriet skaber for virksomhedens ansatte.

LSM Pumper udvikler og producerer slangepumper til et bredt udsnit af industrien, blandt andet til fiskeindustrien, slagterier, kemisk industri, offshore og kraftvarmeværker.

- Vi vokser især på vores eksport, og har lige nu flere ordrer i gang til blandt andre Frankrig og England. Vi venter inden for kort tid nyansættelser i produktionen for at kunne følge med, fortæller Leo Sørensen.

Øget fokus på dansk landbrug
I sidste uge deltog LSM Pumper på Agromek 2008 i MCH Messecenter Herning for at promovere deres gyllepumper, der er et nyt vækstområde for virksomheden herhjemme. Pumperne, der bruges til at flytte gylle med, er ideelle for storlandbrug, hvor afstanden til markerne er store.

- Og så bruger vores pumper kun 1/3 energi, hvis man sammenligner med andre pumper på markedet, afslutter Leo Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063