23948sdkhjf

Ny stærk profil til Nakskov Stålindustri A/S og Lundtofte Stål A/S

For at markere forandring og fornyelse har Nakskov Stålindustri A/S skiftet navn til Barto Nakskov A/S og Lundtofte Stål A/S til Barto A/S.
Barto er det nye samlende brand for aktiviteterne i det tidligere Nakskov Stålindustri A/S og dets moderselskab Lundtofte Stål A/S.

- Barto betyder stål på verdenssproget esperanto. Det er kort, let at huske, kan udtales internationalt og giver mening på alle sprog. For os giver Barto særlig mening, da vi altid har arbejdet i stålforarbejdningens tegn, og fordi vi i den pågående videreudviklingsproces vil være tro imod vores spids-kompetencer inden for tyndpladebearbejdning, fortæller adm. direktør Søren Laursen.

Med Barto er selskabsgruppen i fuld gang med en større omstillingsproces. En proces, der skal bringe Barto fra en position som komponentproducent og underleverandør til en stilling som kundens nære samarbejdspartner med speciale i stålbaserede totalløsninger.

- Barto udspringer af de gode dyder, der har karakteriseret selskabsgruppen hidtil; produktionskompetence, kvalitet og fleksibilitet. Barto står derudover for en nødvendig fornyelse af selskabsgruppen, siger Søren Laursen.

Læs mere om Barto her: http://www.barto.as

Kilde: Barto.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078