23948sdkhjf

Lauridsen Industri henter årets største ordre

Den vestjyske virksomhed har fået en ordre på levering af ventiler til et argentinsk raffinaderi.
Ordren på de otte skydeventiler af typen DN800 løber op i flere millioner, og dermed er der tale om den største ordre hos Lauridsen Industri i år. Naturligt nok var det en glad Per Lauridsen, der fortalte Metal Supply om ordren.

- Det er jo ganske enkelt vores gode rygte, der er nået til Argentina. De havde hørt, at vi laver et godt produkt, som også er billigere end andre, og så havde de også fået kendskab til det fra andre aftagere. Vi har jo leveret til flere af de store olieselskaber som DONG, Shell og ESSO, og det her er jo endnu et bevis på, at vores koncept virker, fortæller Per Lauridsen om baggrunden for ordren.

Efter planen skal de otte ventiler leveres i begyndelsen af februar. Støbegodset kommer fra underleverandører i Kina og Spanien, hvorefter ventilerne samles i Esbjerg og sendes til kunden i Argentina.

Naturligt nok får ordren også positiv indflydelse på regnskabet hos Lauridsen Industri.

- Vi har haft stor medvind i år, og det er klart, at en ordre af denne størrelse også bidrager positivt til overskuddet. Så vi mærker ikke så meget til finanskrisen, udover den risiko vi løber ved at afregne i dollars. Men det er heldigvis kun mindre beløb, vi har tabt på den konto, slutter Per Lauridsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079