23948sdkhjf

Sjællandsk underleverandør godt tilfreds med udbyttet fra Elmia

Også Covi Gravure A/S var at finde på dette års Elmia Subcontractor messe. Her fik man flere gode kontakter med hjem – især fra svenskere.
- Det jeg bed mest mærke i år var, at der var færre af de store, danske virksomheder på messen. Der plejer ellers at være en del indkøbere fra de store virksomheder, men de manglede i år, konstaterer Michael Hofman fra Covi Gravure A/S, da han skal gøre status her ca. to uger efter, at sidste punktum blev sat for dette års Elmia Subcontractor-messe.

Han har så kort tid efter messen svært ved at vurdere, om messen har været en succes for Covi Gravure A/S, men han understreger, at det blev til flere interessante kontakter.

- Vi har fået to-tre spændende emner, som vi skal arbejde videre med - og der er tale om svenske firmaer. Derudover fik vi ca. 10-12 mere løse henvendelser, som vi ikke ved, hvad ender med, siger Michael Hofmann, og fortsætter:

- Men selv på den baggrund er det svært at vurdere, om en messe har været god eller dårlig, for man henter jo ikke ordrer direkte. Der kan gå lang tid, før indsatsen på messen munder ud i noget. Men på en messe har man muligheden for at få fat i potentielle kunder, som man ellers kan have svært ved at møde. Hos os i Covi Gravure A/S tager vi ikke på Elmia for at kapre en masse kunder. Det er ganske enkelt ikke realistisk. Vi er der for at møde vores nuværende kunder og selvfølgelig også skabe nye kontakter. Og i den forstand var messen god nok, og vi har som sagt fået nogle fornuftige henvendelser, som vi skal arbejde videre med.

I Jönköping stod Covi på en fællesstand, som man delte med en række andre danske virksomheder; Arnold P. Bolte, Brdr. Jørgensen Components, Brüsch Maskinfabrik, Linimatic samt Olsen Metaltryk. Det er et standsamarbejde, der efterhånden er blevet lidt af en tradition for de seks underleverandører, og for Michael Hofmann er der mange fordele ved den ordning:

- For os som lille virksomhed er det ideelt, idet vi jo arbejder med et relativt lavt budget på sådan en messe. Så her kunne vi deles om udgifterne. Det samarbejde går nogle år tilbage, og vi har egentlig ikke overvejet at få vores egen stand, for vores fælles koncept er oplagt for os.

Michael Hofmann afslutter med at konkludere, at Covi Gravure formentlig også er at finde på Elmia Subcontractor næste år, og at messen er et godt sted for virksomheden at vise sig frem, som situationen er nu.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094