23948sdkhjf

Nyt kapitel starter hos KOLDING ILT & GAS A/S

Den 21. november sluttede Kolding Ilt & Gas’ 18 år lange kapitel på Platinvej 18.
Ved tallet 18 bemærker de fleste sig, at det er valgalderen i Danmark, eller at man kan få et kørekort. For Kolding Ilt & Gas var det også noget med at blive voksen. Vokseværk gennem de senere år har medført en stigende vækst i både medarbejderstab, kunder og lager.

Virksomheden voksede ud af de lokaler og muligheder, som det tidligere domicil gav. Derfor er man i dag flyttet til Nordager 19 - et naturskønt område med gode tilkørselsforhold fra motorvej såvel som lokalområdet.
Det nye domicil er bygget i to etager med et udendørs flaskehus til propan- og industrigasser. Det nye lager er en oplevelse i sig selv – et flot lager med suveræne rammer. Det er sat op, så virksomhedens medarbejdere nemt kan komme til varerne. Det betyder, at varemodtagelse, pakning og afsendelse bliver effektiviseret i endnu højere grad, hvilket giver rene fordele for kunderne.

Hyundai Welding – vi mener det seriøst
Kolding Ilt & Gas har i den grad optimeret lageret, så der nu er blevet plads til Hyundai Weldings store produktprogram. Man har allerede nu fået en hel del Hyundai Welding produkter på plads. Seneste skud på stammen er Hyundai Weldings elektroder, som sælges til særdeles gode og konkurrencedygtige priser. Derudover arbejder man intensivt med at introducere Hyundai Weldings produkter til det danske marked, og allerede nu har man fået gode referencer på svejsetråd. En af disse kommer fra produktionschef ved Dalbo A/S i Randbøl Knud Jepsen, som siger:

- Vi er glade for, at vi skiftede til Hyundaitråd fra Kolding Ilt & Gas A/S - det er helt suverænt. Vi får tråd, som giver meget mindre svejsesprøjt, hvilket sparer os tid, ligesom vi får langt bedre service ved Kolding Ilt & Gas A/S - levering fra dag til dag.

Læs flere referencer på Kolding Ilt & Gas’ hjemmeside http://www.kig-as.dk eller kontakt virksomheden for yderligere info om produkterne. Virksomhedens salgskonsulenter har et højt fagligt niveau inden for skæring og svejsning, hvilket gør, at det er folk, som selv har prøvet meget af det udstyr, som Kolding Ilt & Gas sælger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063