23948sdkhjf

Stænger og tråd i de rigtige faconer

NT-Traadvarer er underleverandør samt lagerførende af tråd og trådvarer til mange forskellige brancher indenfor nordisk industri.
NT-Traadvarer er et veletableret firma, der lige er flyttet ind i nye lokaler i Middelfart. Firmaet har en god stamme af mangeårige medarbejdere med en stor viden om tråd og rettede/klippede og bukkede produkter. NT-Traadvarer har en maskinpark der gør, at stort set alle opgaver, kan produceres.

NT-Traadvarer leverer til mange brancher, derunder byggeindustrien, møbelbranchen og affaldhåndtering.

Arbejdsområdet indenfor trådtykkelser er 0,5–16 mm i op til 6 meters længder. Materialerne spænder fra valsetråd og blank tråd til rustfri tråd, udglødet tråd, kobberbelagt og galvaniseret tråd.

NT-Traadvarer lagerfører blandt andet valsetråd, forkobret tråd og sortglødet balletråd. Ligeledes lagerføres ophængningskroge til malerindustrien samt trådhyldebærere til møbelindustrien. Derudover har NT-Traadvarer også produktion af specielle emner.







Her ses en af de maskiner, der retter og klipper de store diametre. Maskinerne til de mindre dimensioner står i en anden af de fire haller.











Her i bukkeafdelingen bliver rettede/klippede emner bearbejdet, blandt andet til byggeindustrien, malerindustrien og møbelbranchen. Ophængskroge bliver produceret i alle størrelser og udformninger i Ø1-16 mm.






NT-Traadvarer er certificeret efter Tysk og Dansk standard. Læs mere på http://www.nt-traad.dk




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11