23948sdkhjf

Hobro Laserteknik bygger ny fabrik

Den nordjyske underleverandør flytter nu ind ved siden af søstervirksomheden Hobro Rustfri Procesteknik.
Allerede i 2013 rykkede Hobro Rustfri Procesteknik ind på Benshøj Industrivej ved motorvej E45, og nu flytter Hobro Laserteknik med. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Her er man nemlig i gang med byggeriet af en ny fabrik på 2.200 kvadratmeter, som efter planen skal være indflytningsklar 1. januar 2017.

De to virksomheder kommer til at dele kontorfaciliteter og kantine, og tilsammen kommer de til at råde over 15.000 kvadratmeter grund, som skal give mere optimale forhold for logistikken og for at udnytte synergier mellem de to virksomheder.

- Synergien i koncernen mellem de to virksomheder er – og har været – en væsentlig styrke, og ved at dele gårdsplads udnyttes denne styrke optimalt. Hvor det ene firmas ydelser stopper, tager det andet firma over, skriver Hobro Laserteknik i pressemeddelelsen.

Samtidig med flytningen har virksomheden også valgt at investere i nyt produktionsudstyr.

Det drejer sig om en ny Trumph 6KW laserskærer med et skærebord på 4000x2000 mm, som skal supplere den eksisterende 5KW, 3000x1500 mm. Derudover er der indkøbt en vandstråleskærer med 3D-skærehoved.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063